magicPot

Jag är glad och stolt att kunna presentera den här nyheten. Något jag länge längtat efter att kunna erbjuda dig som kund och som kommer göra behandlingarna än mer effektiva. Både vid muskulära problem och vid lymfmassage. Finns på klniken från 12 maj. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radiofrekvens (RF) en teknologi som genererar radiovågor ner i huden, vilket genererar värme. Värmen stimulerar ett antal strukturella och molekylära processer i huden. Värmen påverkar även kollagenfibrer i huden genom att dra sig samman. Därigenom får man en åtstramande effekten vid
RF behandlingar.

Vakuum ger massage för huden som stimulerar och ökar cirkulationen. Detta påverkar också det lymfatiska flödet i huden, vilket kommer resultera i ett bättre flöde och en ökad lyster. Samtidigt lyfter vakuum upp huden och ger en mycket kontrollerad behandling på djupet och stor effekt tillsammans med RF-behandlingen.

Super–LED ljuset i Magic Pot har två olika ljus beroende på
behandlingsområde. För kroppsbehandlingar finns ett rött ljus som har en positiv effekt på fettceller och påverkar dess struktur. För ansiktsbehandlingar finns ett blått ljus som har en antibakteriell effekt och rekommenderas till speciellt känslig hud.