Tillbaka på kliniken

Sommarens höjdpunkter

Fortfarande mitt i sommaren och förhoppningsvis stannar den kvar länge till. Jag gillar att vara ute i naturen och naturen kan verkligen vara ett skådespel på många sätt. Mest har himlen varit blå. Men det har tornat upp sig ett och annat oväder också. Det är mäktigt att se.
Naturen levererar även fantastiska skapelser bland växter och djur. Som dessa bilder på en frökapsel och en grann och stolt tupp. Båda hittade jag på Kosters Trädgårdar. En riktig oas som kan rekommenderas, för alla sinnen.

 

 

 

 

 

 

 


Även när semestern är slut kan man njuta av sommaren och behålla känslan. Ta vara på lunchrasten, kvällar och helger och fortsätt att ladda kropp och själ med energi. Hitta nya platser att trivas på, ta en långpromenad, gör en picknick, ät kvällsmat vid havet och ta ett dopp, slappa i gräset. Eller trotsa regnet och hoppa i vattenpussarna.

Nu är min semester slut för den här gången och det är dags att öppna kliniken igen. Jag är jättenyfiken på vad som har hänt på Friskis, som slår upp en ny entré i morgon, 31/7. Då är jag på plats igen, med något reducerade öppettider under augusti.

Lediga tider finner du som vanligt via Boka Direkt.

Välkommen tillbaka

 

 

http://gantrack.com/t/pm/1385972568515/