Nytt rum. Igen!

Ja, då var det dags igen. Mitt nya rum är klart, bara lite småfix för hantverkarna kvar, och jag har flyttat möbler och prylar hela dagen för att komma i ordning. Allt är inte riktigt på plats, men rummet ska fungera bra för behandlingar från och med 13 januari.
Slutfixet får vänta tills hantverkarna gjort sista handpåläggningen. Bland annat väntar jag på trevligare belysning, en bättre isolerad dörr och lite annat. Men det kommer bli klart om några veckor.
Det känns skönt att få in lite dagsljus på kliniken igen. ”Förrådet” har funkat fint men nu blir det gott att komma i ordning och bara fokusera på dig och din behandling.

Det nya rummet ligger längst in i gymmet. Där finns ingenstans att sitta och vänta utanför. Du får slå dig ner i caféet när du kommer, så hämtar jag dig där. Tänk också på att ytterskor inte är tillåtet i gymmet, så dem tar du av dig och sätter på skohyllan innanför entregrinden.

Lite stökigt och bökigt är det i hela anläggningen och lite damm och oljud kan det vara ett tag till. Men det kommer bli så bra när allt är klart. Nu målas väggarna utanför rummet.

IMG_9747

http://gantrack.com/t/pm/1235980115101/