Snart sköna maj

Halvvägs in i april och snart kommer maj med en rad fina helgdagar.
Visst är våren en härlig tid. Men för många är den också en plåga. Svårt att andas, snuva, kliande ögon och trötthet är det som många upplever på våren. Men det behöver inte vara fullt så illa. Om du lär dig andas rätt kan du lindra mycket av andningsbesvären. Alltför många munandas, vilket ofta ger problem. Vårallergi eller inte, påverkar det våra luftrör, nässlemhinnor och försvårar astma. Om du har svårt att andas genom näsan så finns det hjälp för att träna upp förmågan igen. (Ja, du har andats riktigt när du var liten, men sen glömmer vi ibland när livet kommer emellan). 

Jag kan hjälpa dig med andningsträning. Det finns flera tekniker man kan använda. Men man måste träna. Många har svårt att hitta en djup bukandning med diafragman och dessutom andas ut ordentligt. Det fiinns hjälpmedel för att träna det.
Med en relaxator och ett 28-dagars träningsprogram kan du få en bra andning, bra pH i blodet och slippa många besvär, som t ex astma, muskelspänningar, nästäppa, muntorrhet, högt blodtryck och mycket mer.

Andningsträningspaket

  • Relaxator, sleep tape och 28-dagars andningsträning med bok ”Medveten andning”    450:-
  • Relaxator, sleep tape och 28-dagars andningspaket    350:-
  • Bok ”Medveten andning”    250:-
  • Andningsinstruktion    450:-

http://gantrack.com/t/pm/1589673582064/http://gantrack.com/t/pm/1589673582064/