Lymfyoga för alla

Nyheter för dig som går på lymfmassage.
Lymfyoga och vibb

Yoga är inget för mig! Yoga är svårt! Det där kan jag aldrig göra!
Är det så du tänker kring yoga? Är du rädd för att prova? Tror du att det bara är en rad avancerade positioner, akrobatik, balansövningar och att man måste vara vältränad för att kunna utöva yoga.
Då tror du fel. I höst kommer jag att ha en lymfyoga-klass och det är framför allt dig som går på lymfmassage jag vänder mig till. Lymfyogan är enkel, hjälper dig att få igång lymfflödet och aktiverar de organ som ingår i lymfsystemet. Du kommer också bli rörligare, vilket är gynnsamt för flödet och välbefinnandet.

Det är enkla övningar och vi känner oss fram beroende på hur gruppen ser ut. Vi kommer var på golvet, på matta, men många av övningarna går också att göra sittande på en stol om du inte är redo för golvet. Det krävs inga som helst förkunskaper och du gör bara det som din kropp tillåter dig att göra. Med tiden kommer du att klara mer. Tanken är också att du får med dig övningar att göra hemma själv. Ännu ett verktyg till din egenvård. Självklart jobbar vi med den viktiga lymfandningen.

Du kommer färdig-klädd i mjuka kläder som tillåter rörelse. Du kan ta med egen matta om du vill/har men det finns också låne-mattor på plats. Vi kommer vara max 10 personer.

 

Plats: Bindvävskliniken, Viktor Hasselblads gata 7
Tid: Onsdagar kl 10—11
Start: 15 september
Pris: 10 ggr/ 1995:- (1 termin) / 1 gång 225:-
Anmälan: via mail till info@ninna-o.se eller sms 0707-811544
Max 10 deltagare, så först till kvarn.
Mer info kommer när du anmält dig

 

Vibrationer och skakningar.
Nu kan du boka in en stund på vibben

Jag har skaffat en vibrationsplatta, även den tänkt till framför allt lymfklienter. Microvibbarna hjälper ditt lymfsystem och flöde och kan vara en bra förberedelse innan massagen, men du kan också komma och bara ”vibba”. Du kan inte boka det via Bokadirekt utan vi kommer överens om när vid ditt besök eller via mail/sms. Vibben står inne på kliniken men flyttas lätt ut i gymmet så du kan stå/sitta/ligga en stund innan din behandling. Det går också att köra effektiv träning, men det är inte alltid det bästa för lymfsystemet.

15 minuters microwave-program
Prova-på-pris 80:- t o m 30/9 sen 120:-